Coaching - cursus - les

 

Echt leren filmen  gaat uit van jouw filmwensen, mogelijkheden, kennis en ervaring. Jij bepaalt waarover je les wilt hebben of waarbij je gecoacht wilt worden. Het is ook mogelijk om met twee of drie personen tegelijk les te krijgen of gecoacht te worden.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat een coaching, cursus of les op maat wordt gegeven, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Daarin maak je kenbaar wat jouw filmwensen zijn. Als je al wat hebt gefilmd, kun je dat laten zien.  Het gesprek duurt maximaal één uur. Daarna kun je gratis en vrijblijvend een voorstel voor een individuele coaching, cursus of les op maat krijgen. Dit voorstel is geheel gebaseerd op jouw filmwensen, mogelijkheden, kennis en ervaring. In overleg wordt afgesproken waar en wanneer het kenismakingsgesprek zal plaatsvinden.

 

Sessie

Een coaching, cursus of les wordt gegeven in de vorm van een sessie. Je kunt kiezen uit een sessie van één uur, twee uur of een dagdeel (drie uur). Afhankelijk van jouw wensen en het gewenste tempo kan een coaching, cursus of les gegeven worden in een eenmalige sessie of in een aantal sessies.

 

Wanneer

Een sessie kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond, alle dagen van de week.

 

Tempo

Het tempo waarin je een coaching, cursus of les wilt volgen kun je zelf aangeven.

 

Locatie

De locatie van de coaching, cursus, of les wordt in overleg bepaald.

 

Apparatuur

Je filmt met je eigen smartphone, tablet, fotocamera of camcorder en je monteert met je eigen videomontageprogramma.

 

Eerst één sessie?

Het is mogelijk om na het gratis kennismakingsgesprek en het gekregen voorstel, eerst voor één sessie (van een uur, van twee uur of een dagdeel) een afspraak te maken. Zo kun je ervaren of Echt leren filmen  voldoet aan jouw wensen.

 

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Theo Kok om gratis te overleggen wat Echt leren filmen  jou kan bieden. Bijvoorbeeld een enkele les, een korte of langere cursus of een coaching bij het maken van jouw film.


Lees meer